Menü

Kalyoncu Vakfı Ziyaretçi Defteri
kalyoncu vafı destek
kalyoncu vafı iletişim

WEB SAYFAMIZI NASIL BULDUNUZ.?
İdare Eder (%24,2)
Göze Hoş Geliyor (%5,45)
Elinize Sağlık (%70,3)

Toplam Oy: 165

İstatistikler

Ip: 54.237.95.6
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 3
 Toplam Blog: 390
 Toplam Yorum: 331
 Toplam Resim: 1164
 Toplam Z.Defter: 101

RSS Takip Tavsiye Et İndir (.doc) Okunma: 1861
Aile yemeği ardından;

Kalyoncu gerçeği Şaban (Ercan) KALYONCU’nun AİLE YEMEĞİ Konuşma Metni

Sevgili KALYONCU lar; 07 Mayıs 2006 Pazar günü Çamlıca Nagehan Restoran da yapılan Sandıktaş Kalyoncu Aile yemeği  Etimesğut Kaymakamı Sayın Mehmet Kalyoncu başta olmak üzere eski Rize emniyet müdürü Kasım KALYONCU ve konukları Rize Belediyesi Gelirler müdürü Mustafa  KALYONCU’nun kardeşi Süleyman KALYONCU  ve konukları, Çayeli’nden öğretmen Muhammet Kalyoncu çok sayıda Sandıktaş köyü KALYONCUlarının katılımı ile gerçekleşti. Etkinlik Rize, Çayeli, Ordu ve Düzce Kalyoncularının katkısıyla daha da renklendi. Etkinliğimize Çayeli den Mehmet KALYONCU, Kardeşleri ve oğulları adına gelen şiirli faks yoğun duyguların yaşanmasına katkı sağladı. Ordudan Yavuz Kalyoncu Sandıktaş köyü muhtarı Ramazan Bekiroğlu Rize’den kaza geçirdiği için etkinliğe katılamayan Mustafa Kalyoncu mesajlarıyla bizimle birlikteydi. Yoğun duyguların paylaşıldığı günde KAÇKAR TV haber yapmak amacıyla aramızdaydı. Program sunucu Öğretmen İ.Ethem tarafından saygı duruşu çağrısıyla açıldı, Karadeniz müziği eşliğinde yemek servisi başlatıldı. Kaymakam Beyin duygulu konuşmasının ardından sırasıyla İşadamı Emin Ali “Sandıktaş köyü Kalyoncu yol haritası” Mimar Sosyolog Bekir Raman “Kalyoncu ve Kalyonculuk” Cengiz inşaat Muhasebe Müdürü Şaban Ercan “Yasal yönden Vakıf nedir ne değildir” Öğretmen İ.Ethem “Kalyoncu Vakfı” Başlıklı paylaşımlarda bulundular. Katılımcılardan Muhammet, Şafak, Kamuran, kişisel duygularını ifade ettiler. Ayşe Nur’un  yöresel kıyafetlerle sunduğu Temel’in Babasından asker ocağında aldığı mektup skeci konukları çok keyiflendirdi. Sezen Aksudan dans müziğiyle başlayan Kemençede Ömer Ali KUK Orgda Ercan TOPALOĞLU ve Türküleriyle Muhammet KORKMAZ  eşliğinde devam eden eğlence hiç bitmesin istedik. Ayrılık saati geldiğinde tatlı bir hüzün içinde yeniden en kısa zamanda buluşma temennisiyle hüzünlü vedalaşmalar yaşandı. Nice yeni etkinliklere temennisiyle sevgiler saygılar. (İ.Ethem )

YAŞASIN KALYONCU VAKFI

# Yorum Yaz #